Fijnmazige distributie Benelux

Duijghuijzen, logistieke oplossers in fijnmazige distributie Benelux. Dit betekent korte doorlooptijden van juist ook kleine zendingen.

Wij weten namelijk dat uw klanten vaak laat bestellen, maar dat de producten wel snel (of soms vroeg in de ochtend) geleverd moeten zijn, het liefst nog de dag na bestelling.

Daarom hebben wij onze totale logistieke operatie hierop ingericht: onze planningsafdeling werkt in verschoven diensten, de loodsmedewerkers draaien in ploegen en de chauffeurs zorgen dat ze op het afgesproken tijdstip bij u danwel rechtstreeks bij uw klant afleveren.

Dit alles vormt eveneens een onderdeel van de kwalitatief hoge dienstverlening die Duijghuijzen, logistieke oplossers, haar klanten biedt.

Investeren in voorraadmanagement loont …. Maak gebruik van onze diensten!

Wilt u een goed en betrouwbaar voorraadmanagementsysteem invoeren, dan is het zeker zo belangrijk voor een logistiek dienstverlener te kiezen die haar operatie hierop heeft ingericht.

De directe beschikbaarheid van voorraad is een van de belangrijkste aspecten binnen de bouwmaterialenhandel. Het wil echter niet altijd zeggen dat voorraad ook ruimtebeslag en ‘dood kapitaal’ betekent; als u kiest voor een korte doorlooptijd van zendingen bespaart u aanzienlijke kosten.

Kiest u daarom voor ons: de planningsafdeling werkt in verschoven diensten, de loodsmedewerkers draaien in ploegen en de chauffeurs zorgen dat ze op het afgesproken tijdstip bij u dan wel rechtstreeks bij uw klant afleveren.

Een goed voorraadmanagementsysteem kan niet functioneren zonder de inzet van een goede, betrouwbare logistiek dienstverlener die kennis heeft van úw markt en úw klanten.

Die weet dat (tijds-) afspraak = (tijds-) afspraak !

Maak dus gebruik van de kwalitatief hoge dienstverlening die Duijghuijzen, logistieke oplossers haar klanten biedt.