Duijghuijzen
Distributie door Duijghuijzen

Distributie door Duijghuijzen

Duijghuijzen biedt fijnmazige distributie binnen de Benelux, Duitsland en (een deel van) Tsjechië en staat voor korte doorlooptijden van vooral palletzendingen. De kracht van fijnmazige distributie ligt bij snel en op maat gemaakt vervoer. Wij weten uit ervaring dat bestellingen laat binnenkomen en meestal de dag erna geleverd moeten worden. Ons gehele proces is daarop ingericht, transport is namelijk meer dan alleen van A naar B rijden. Om efficiënt te kunnen transporteren is een duidelijke planning en communicatie nodig. Zeker als het gaat om het afleveren van goederen in kleinere omvang en meestal ook op meerdere adressen. Tijdzendingen, direct lossen op de bouw, lossen bij uw (particuliere) klanten; alles is mogelijk en niets is ons vreemd. 

Ons TMS-systeem geeft de klant de keuze om gedetailleerde order-info via ons webportal in te sturen of via volledige integratie tussen het softwaresysteem van de klant en ons TMS-systeem. In beide gevallen kan de klant via track & trace de zending volgen, de noodzakelijke informatie zoals vrachtbrieven, statuswijzigingen, en meer opvragen. Dit volledig transparante systeem, waarin de mogelijkheden van data borgen, analyseren en meten zeer uitgebreid zijn, zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking. Bij Duijghuijzen is afspraak = afspraak, betrouwbaarheid staat heel hoog in ons vaandel. 

Wist u dat een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening een optimale retourlogistiek is? Het betreft dan voornamelijk de logistiek op het gebied van emballage, (euro-) paletten stroom, maar ook retourleveringen.

Wilt u uw distributie uitbesteden? Wij staan graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over fijnmazige distributie, neem dan contact met ons op.

© 2024 Duijghuijzen — Design en realisatie door Dashed