Duijghuijzen
Kooiaap

Kooiaap

Kooiaap transport is een ideale oplossing voor het laden en lossen op locaties waar geen heftruck voorhanden is. Bijna al onze opleggers zijn voorzien van een kooiaap. De kooiaap is een meeneemheftruck die achterop de oplegger hangt. Ruimteverlies voor de lading is er daardoor niet. Bovendien is een kooiaap binnen een aantal minuten operationeel. Wij kunnen uw zendingen dan ook zonder tijdverlies laden of lossen.

Het direct aanleveren van goederen op de uiteindelijke plaats van bestemming (bij uw klant) met een kooiaap of kraan levert voor U aanzienlijke (financiële) voordelen op. Denk aan de tijdbesparing die het uw magazijnmedewerkers oplevert doordat de goederen niet op uw magazijn gelost en weer geladen hoeven te worden, u heeft minder vrachtwagenbewegingen op uw terrein (wat minder uitstoot teweeg brengt), minder ruimtebeslag in uw magazijn én misschien het allerbelangrijkste voordeel: de levertijden kunnen veelal met minimaal 1 dag verkort worden. 


Op locaties waar weinig ruimte is, kunnen we met een kooiaap toch heel goed manoeuvreren. Duijghuijzen beschikt over opleggers met een kraan, normale meeneemheftrucks, maar tevens over 4-wegtrucks die lang materiaal op eenvoudige wijze bij uw klant kan afleveren. Al onze meeneemheftrucks zijn geschikt voor het laden en lossen van zware goederen. Door de wendbaarheid en mogelijkheid om ook zijwaarts te rijden is ook het vervoer van buitenmaatse materialen geen enkel probleem. Ook voor het laden en lossen van pallets met goederen is de kooiaap een uitstekende oplossing.

Ook leveren we inmiddels voor een aantal klanten, die via een webshop verkopen, ook hun particuliere klanten al dan niet met een kooiaap. 

Voor de leveringen naar particuliere klanten hebben we duidelijke richtlijnen, waarbij het belangrijkste is dat de chauffeur bepaalt of hij de goederen veilig kan lossen.

Wat uw vervoersvraag ook is, wij zijn het transportbedrijf met een passende oplossing voor u in huis! Meer weten of middels een proefzending de voordelen ervaren? Neem contact met ons op. 

© 2024 Duijghuijzen — Design en realisatie door Dashed